Je wilt iets tekenen maar weet niet wat.

Je wilt iets tekenen maar weet niet wat, hoe kan je dat aanpakken?

Eén mogelijkheid is het internet!

Er is zoveel (betaald en onbetaald) te vinden online. Zelf zoek ik graag een teken of schilder tutorial op Youtube of zoek ergens een gratis les. Meestal geeft dat me genoeg houvast om aan de gang te gaan. En heel vaak leer ik er iets nieuws van.

Carla Sonheim  is één van mijn favoriete leraren. Ze heeft heel veel lessen op haar site. Zowel van haar zelf als van andere kunstenaars. En ze heeft een heel aantal gratis lessen, super aantrekkelijk!

Op dit moment ben ik erg enthousiast over: “Best of” (Lessons from Our Teachers) Zeventien gratis lessen van zeventien verschillende kunstenaars.

Cori Dantini is er één van. Ik ben een fan haar creatieve gezichtjes. Het was net de inspiratie die ik nodig had om weer met plezier gezichtjes te maken. Ik heb al op veel manieren portretten of gezichten gemaakt. Je ziet er hier een aantal. En ik merkte dat ik de laatste tijd niet meer zoveel plezier had in gezichten maken. Nu is dat terug.

Gezichtjes tekenen

Ik hoop dat jij hier ook geïnspireerd door raakt!

Dus als jij niet weet wat je zal gaan tekenen of schilderen geef ik als tip om eens bij Carla Sonheim te kijken. Of een Youtube tutorial te vinden. Maar pas op voor je het weet zit je alleen filmpjes te kijken en ben je nog niet aan het tekenen!

Veel plezier! Herma

Share This:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.