Ik geef workshops bij de super mooie hobby en kunst winkel MarZ Kreatiek in Alkmaar. Maar ook bij mij thuis, prive of een klein gezelschap. Daarnaast heb ik drie lessen op Skillshare. In het Engels. Als je naar beneden scrolt vind je alle informatie (ook twee gratis tutorials) en als je vragen hebt kan je me mailen.

Mixed media workshops bij MarZ Kreatiek!

We gaan er van uit dat er na de zomer weer workshops gegeven kunnen worden bij MarZ Kreatiek. Voorlopig met maximaal 5 en minimaal 2 deelnemers om de 1,5 meter te kunnen waarborgen.

NB Deelnemers aan de workshop krijgen 10% korting in de winkel!

In september beginnen we met vier workshops. Je kunt je opgeven bij MarZ Kreatiek of op hun website.

Mijn workshops zijn heel geschikt voor mensen die wat losser en/of intutiever willen werken. De creativiteit is meer gericht op speels bezig zijn en plezier dan op technieken leren, hoewel dat laatste ook zeker aan bod kan komen. Deelnemers aan mijn workshops ervaren die als zeer inspirerend. Iedereen gaat blij en enthousiast naar huis. We gebruiken betrekkelijk eenvoudige materiaalen en je kan dus gemakkelijk thuis toepassen wat je geleerd hebt. Je hoeft niets mee te nemen, ik verzorg alle materialen. Je hoeft geen ervaring te hebben maar het mag natuurlijk wel! Deze workshops zijn voor iedereen geschikt, ook voor ervaren kunstenaars. Ik kijk er naar uit je ontmoeten en samen lekker creatief bezig te zijn!We gaan zelf gezichten maken en die combineren we met foto’s van mensen uit tijdschriften. We werken op A5 formaat met een combinatie van schilderen, tekenen en collage. Je kan meer dan je denkt!Naast de workshops bij MarZ Kreatiek geef ik ook workshops bij mij thuis voor één persoon of een klein gezelschap op verzoek. Ik woon in Alkmaar en kan op maandag, woensdag of vrijdag morgen van 10.00 – 12.15. De workshop kost €50 per persoon.

In overleg bepalen we het onderwerp. Als je vragen hebt over de hier aangeboden workshops of misschien is er iets anders wat jij graag wil leren, ik hoor het graag. Neem, gerust contact op.

Je bent van harte welkom voor een gezellig creatieve (mixed media) morgen! Je kan je opgeven in de shop.

Vreemde vogel workshop


Koddige karakter workshop


Natuur en aquarel workshop


Procreate workshop, stempels maken en/of andere dingen die je wilt weten over porcreate.


Free Tutorials:

Making a white feather:


Skillshare lessen

My lessons on Skillshare!

I’m a member for more than two years and I learned a lot and I had a lot of fun! Real good lessons there and a great variety.

Skillshare: Fantasy birds on postcards

Skillshare: Draw a silly face.

Skillshare: Draw a simple face.

Share This: