Ik wil heel graag mijn therapeutische en creatieve kennis en ervaring inzetten om jou te helpen je (weer) vrij en ongedwongen te voelen in het uiten van jouw creativiteit door middel van creatief coachingsgesprek.

Dat werkt bevrijdend!

Waarom een creatief consult?

Creativiteit maakt dat je in het hier en nu komt. Je maakt contact met jezelf en gaat je beter voelen als je creatief bent. Maar soms lukt het niet.

Je zit vast, je voelt je geblokkeerd in je creativiteit daardoor krijgt je niets op papier, op het doek of uit je handen. Je voelt geen inspiratie meer.

Je voelt je niet goed genoeg in wat je doet, je vergelijkt jezelf met anderen en dat maakt dat je je plezier in je eigen werk verliest.

Je wilt iets maken maar je weet niet wat. Je bent op zoek naar een eigen stijl maar je merkt dat je steeds anderen na doet. Daardoor voel je je onzeker over je eigen werk.

Je wilt graag creatief zijn maar je hebt het niet geleerd en denkt dat het voor jou niet weggelegd is. Dat maakt dat je er maar niet aan begint

Je wilt wel creatief zijn maar de kritische stemmen uit het verleden of heden houden je tegen om te beginnen met wat wat je eigenlijk wel graag wilt.

Je maakt werk maar je zou je veel vrijer willen voelen in wat je maakt. veel losser willen zijn en daardoor verlies je je plezier in werken.

Je wilt creatief zijn maar op een of andere manier is er steeds iets anders te doen en heb je er geen ruimte voor. Dat maakt dat je je on voldaan voelt omdat je niet doet wat je wilt.

Je wilt creatief zijn maar weet niet waar te beginnen omdat je geen ervaring hebt en daarom niet durft.

Of een ander obstakel dat je tegenkomt als je jezelf wilt uiten op een creatieve manier.

Ik coach je met plezier om je creatieve proces inzichtelijk te maken, je te bevrijden van blokkades op je pad en om je (weer) blij en tevreden te laten voelen over wat je maakt.

Je kunt je in de shop opgeven

Hoe werkt een creatief consult?

  1. We hebben via de telefoon of chat (Watsapp of Messenger) ongeveer een uur contact over wat je dwars zit. Ik stel vragen, luister en ga op zoek naar de kern van je probleem.
  2. Ik geef je daarna een paar praktische suggesties zodat je kan werken aan je probleem.
  3. Na ongeveer een maand hebben we contact via de mail over hoe het gaat.

Je kunt je in de shop opgeven

Waarom een creatief consult door Herma?

Het is mijn plezier om jou een klein duwtje in je rug te geven zodat je weer in contact bent met jezelf en je op een creatieve manier kan uiten.

Iedereen is uniek en iedereen heeft ons iets unieks te vertellen.

We kunnen jou en jouw kunst niet missen!

Ik heb 10 jaar ervaring als ergotherapeut en 11 jaar als regressie/emotief therapeut.

Ik heb een levenslange ervaring met creativiteit op heel veel gebied. Ik ben mixed media kunstenaar waardoor ik ervaring heb met verschillende materialen en technieken. Ik ben illustrator, heb een aantal kinderboeken geillustreert. Ik geef workshops, ook online en heb dus ervaring met lesgeven en opdrachten verzinnen.

Ik kan goed luisteren, de juiste vragen stellen.

Ik ben open en laat jou alle ruimte.

Ik heb geleerd een probleem te analyseren en daar één of meerdere oplossingen voor te bedenken.

Je kunt je in de shop opgeven

Wat is jouw investering in een creatief consult?

Een creatief consult kost €75.

Je kunt je in de shop opgeven

Share This: