Als je niet ongedwongen en vrij kan genieten van jouw creativiteit wil ik je graag helpen met mijn therapeutische en creatieve kennis en ervaring door middel van een coachings gesprek. Het is mijn overtuiging dat creatief bezig zijn bijdraagt aan je gevoel van welbehagen en van essentieel belang is voor ieder mens.

“Nadat ik de afgelopen jaren diverse creatieve workshops bij Herma heb gevolgd heb ik recent haar creatieve coaching mogen ondergaan. De workshops die ik bij haar had gevolgd vond ik stuk voor stuk enorm inspirerend en nodigde me echt uit om thuis met van alles aan de slag te gaan. En toch lukte het mij nauwelijks om echt tot creatieve actie te komen. Samen met Herma ben ik gaan kijken wat er ten grondslag lag aan het feit dat ik ergens zoveel behoefte heb aan creativiteit maar ik mijzelf in dat opzicht toch zo moeizaam in beweging krijg.

Het viel mij direct op dat Herma de diepgang opzocht. Ze ging onmiddellijk op zoek naar de laag onder de laag. Dat vond ik heel prettig en het fascineerde mij bovendien. Ik vond het knap hoe snel ze het thema te pakken had wat hoogstwaarschijnlijk ten grondslag lag aan mijn creatieve rem. Haar warmte, begrip en haar manier van echt en oprecht luisteren maakte dat het gesprek heel verbonden en nabij voelde. Heel fijn. Naast haar deskundigheid om verbanden te leggen en de kern te vatten maakte ze ook gebruik van numerologie wat echt heel raak was en ik echt handvatten door kreeg net als de praktische opdrachten die ze opperde.

Kortom, een uur creatieve coaching van Herma voelde als een rijk gevuld uur vol waardevolle pareltjes!”

Micha-ela de Groot, Personal biographer www.michaeladegroot.nl

Waarom een creatief consult?

Iedereen is creatief!

Creativiteit maakt dat je in het hier en nu komt, door je focus in het moment. Je maakt contact met een soms vergeten deel van jezelf, met het plezier dat je als kind ervaarde in het werken met materialen. En laat iets van jezelf zien, je leert jezelf beter kennen. Creatief bezig zijn maakt dat je je blij voelt en het werkt helend. Maar soms lukt dat niet.

Je zit vast, je voelt je geblokkeerd in je creativiteit daardoor krijgt je niets op papier, op het doek of uit je handen. Je voelt geen inspiratie meer.

Je voelt je niet goed genoeg in wat je doet, je vergelijkt jezelf met anderen en dat maakt dat je je plezier in je eigen werk verliest of misschien nooit hebt ervaren

Je wilt iets maken maar je weet niet wat. Je bent op zoek naar een eigen stijl maar je merkt dat je steeds anderen na doet. Daardoor voel je je onzeker over je eigen werk.

Je wilt graag creatief zijn maar je hebt het niet geleerd en denkt dat het voor jou niet weggelegd is. Dat maakt dat je er maar niet aan begint

Je wilt wel creatief zijn maar de kritische stemmen uit het verleden of heden houden je tegen om te beginnen met wat wat je eigenlijk wel graag wilt.

Je maakt werk maar je zou je veel vrijer willen voelen in wat je maakt. veel losser willen zijn en daardoor verlies je je plezier in werken.

Je wilt creatief zijn maar op een of andere manier is er steeds iets anders te doen en heb je er geen ruimte voor. Dat maakt dat je je on voldaan voelt omdat je niet doet wat je wilt.

Je wilt creatief zijn maar weet niet waar te beginnen omdat je geen ervaring hebt en daarom niet durft.

Of een ander obstakel dat je tegenkomt als je jezelf wilt uiten op een creatieve manier.

Ik kan je coachen om je creatieve proces inzichtelijk te maken, je te bevrijden van blokkades op je pad en om je (weer) blij en tevreden te laten voelen over wat je maakt.

Je kunt je in de shop opgeven

Hoe werkt een creatief consult?

  1. We hebben via de telefoon of chat (Watsapp of Messenger) ongeveer een uur contact over wat je dwars zit. Ik stel vragen, luister en ga op zoek naar de kern van je probleem.
  2. Ik geef je daarna een paar praktische suggesties zodat je kan werken aan je probleem.
  3. Na ongeveer een maand hebben we contact via de mail over hoe het gaat.

Meestal is één gesprek voldoende.

Je kunt je in de shop opgeven

Waarom een creatief consult door Herma?

Ik heb een unieke combinatie van kennis en vaardigheden in huis.

Ik heb 10 jaar ervaring als ergotherapeut en 11 jaar als regressie/emotief therapeut.

Ik heb een levenslange ervaring met creativiteit op heel veel gebied. Ik ben mixed media kunstenaar waardoor ik ervaring heb met verschillende materialen en technieken. Ik ben illustrator, heb een aantal kinderboeken geillustreert. Ik geef workshops, ook online en heb dus ervaring met lesgeven en opdrachten verzinnen.

Ik kan goed luisteren, de juiste vragen stellen.

Ik ben open en laat jou alle ruimte.

Ik heb geleerd een probleem te analyseren en daar één of meerdere oplossingen voor te bedenken.

Je kunt je in de shop opgeven

Wat kost een creatief consult?

Een creatief consult kost €150.

Je kunt je in de shop opgeven

Share This: